Autókölcsönzés

Flottánkat mindenkor igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az ügyfelek megtalálják nálunk a számukra legmegfelelőbb bérautót. Gépjárműveket minden kategóriában tudunk biztosítani, széles típusválasztékkal. Az évek során lépést tartva a növekvő igényekkel bővítettük flottánkat: cégünknél személygépkocsik mellet már 9 személyes mikrobuszok is elérhetőek, valamint 3, 5 tonnás teherautók költözéshez, fuvarozáshoz.

Természetesen minden bérautónk légkondicionált, biztosítjuk az évszaknak megfelelő felszereltséget. Lehetőség van kiegészítők bérlésére is, úgymint navigációs rendszer, gyerekülés, hólánc, melyek megkönnyítik, biztonságosabbá teszik a közlekedést.  Vállalkozásunk a partnereink visszaigazolása alapján, magas szinten tudja teljesíteni a velünk szemben támasztott igényeket.

Az autóbérlés és a személyszállítás terén szerzett sok éves szakmai tapasztalat, a jól képzett munkatársak, nemzetközi assistance szolgáltatás, non stop elérhetőség, vidéki partnerhálózat- néhány azon elemek közül, melyek az általunk nyújtott minőségi és rugalmas szolgáltatás alapját képezik.

A napi km limit 300 km. Túlfutás díja: 30 Ft+áfa/km.

Bérautóink